Wens in vervulling

Eindelijk een wens in vervulling. Wat ik wil bereiken in Schoorl en omstreken is een vaste klantenkring opbouwen waar ik naar wens van de klant kan gaan inkopen.
Alles wordt met maximaal 7 stuks ingekocht om zo de exclusiviteit te bewaken, weg is weg en dan komt er iets nieuws voor terug. Ik hoop dat ik met dit concept kan blijven werken maar daar heb ik wel de buurtbewoners en omringende dorp bewoners voor nodig!! Kom lekker shoppen in de ruime winkel en passen in de grote paskamers. Alle kleding is getoond opgehangen waardoor u niet door rijen schouderpartijen hoeft te shoppen. Ideaal voor scootmobiel gebruikers. Ik help u graag met het aangeven van de kleding en doorrijden naar de paskamer is mogelijk!!

Nieuw is de lingerie van Anita en vanaf heden te koop in de winkel. Dit zal in het begin hoofdzakelijk op bestelling gaan maar heb de gangbare maten in de winkel hangen dus passen kan altijd.

Ook de badmode van Anita blijft gewoon op bestelling leverbaar, dit is van de zomer zo goed ontvangen dat ik besloten heb om hiermee door te gaan.

Sfeervol ingericht en alle tijd voor de klant. Tot gauw.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s