INFO

LET OP, NU VANAF 2XL!

Voor de heren een uitgebreide collectie aan overhemden van het merk Haubt. Kitaro is overgenomen door Haubt maar de kwaliteit blijft zoals gewend, fantastisch. Natuurlijk zijn er van de zomer weer volop polo’s, jeans, t-shirt en overhemden!!!Naast de zwembroek is er nu ook ondergoed voor heren!! Nu vanaf S tm 6xl.

Jeans va 49,95, 2 voor 80 euro, 36″ t/m 58″ lengte 32/34 en 36.

Dames nu La Stampa 50% korting (uitgezonderd nieuwe collectie)

De nieuwe collectie komt beetje bij beetje binnen. Zo is er voor de dames het merk Zhenzi en La Stampa binnen met de leukste designs en veel blauw dit jaar. Blauw wordt het nieuwe zwart.

DE SKORT is ook weer te verkrijgen dit jaar, het heerlijke rokje met broekje erin. Nooit meer denken om een kort los broekje eronder te dragen of die eeuwige legging te moeten dragen om zo je dijen niet stuk te lopen. In 2018 komen de skorts ook in elastisch katoen.

De lingerie is er voor heren en dames in alle maten. De maten in de winkel variëren nu van 80b t/m 95h. De lingerie is van het merk Anita.com welke ook badkleding /zwangerschaps en protese lingerie heeft. Ook nieuw is Disismi. BH’s vanaf cup D tm I.

U vindt ons op:

Paardenmarkt 29 in Schoorl

Emailadres: thebigmoose2015@outlook.com

Mobiel: 0624522789

Tot ziens!!!

 

 

 

 

 

Advertenties